Aline Henricot, professioneel amazonePaddock en weiden van stoeterij H-StablesMilieuvriendelijke omheiningenMet zout behandelde houten afrasteringspaalHouten weidepoort - Paardenfokkerij en jumpingstal H-Stables in Corbais (België)Houten omheiningen voor paarden in donkere kleuren

Paardenfokkerij en jumpingstal H-Stables in Corbais (België)

Aline Henricot koos voor milieuvriendelijke omheiningen voor haar stal in Waals-Brabant.

Professioneel amazone Aline Henricot is ook de eigenares van stoeterij H-Stables. Deze trainingsstal brengt toekomstige kampioenen in de jumpingsport groot.

Om dit prestatieniveau te bereiken, moet de infrastructuur van onberispelijke kwaliteit zijn.

"Durafence-omheiningen met DeepProtect-behandeling zijn beter voor het milieu."

Dit is één van de redenen waarom Aline en haar partner kozen voor het Durafence-systeem. Aangezien de partner van Aline voor Gregory Wathelet werkt, was hij al vertrouwd met de kwaliteit en levensduur van deze houten omheiningen voor paarden. Het was dan ook niet meer dan logisch dat het koppel een beroep deed op Peter Müller voor de plaatsing van nieuwe omheiningen rond de paddock en de grote weiden.

De DeepProtect-zoutbehandeling (te zien in de video in Dark) beschermt het hout. En in zekere zin is dit alternatief voor teerolie beter voor de paarden en natuurlijk ook voor het milieu. Nu moet er alleen nog een extra elektrificatiesysteem worden toegevoegd om te voorkomen dat de paarden aan het hout knabbelen.

Bekijk de infrastructuur op video

Delen opWhatsAppLinkedIn