Configurateur

Met deze configurator kunt u uw omheiningsproject in enkele eenvoudige stappen definieren. Nadat u alle technische kenmerken van uw omheining heeft ingegeven, heeft u de moglijkheid, een vrijblivende offerte bij ons aan te vragen.

Indien de configurator niet alle opties biedt, of indien u graag een persoonlijke berading zou hebben, kunt u natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen.

 Configureer uw omheining nu online

Stap 1 : Design

Geef hier de algemene uitzicht van de omheining aan


1. Hoogte van de omheining
2. Aantal dwarsbalken
3. Paaltype4. Type dwaarsbalken
5. Impregnatie van de palen

Opgelet : de weergegeven kleuren geven geen betrouwbare indruk van alle onze kleurschakeringen. Het is aangeraden om zich op de stalen te berusten aangezien de werkelijke kleuren veranderlijk zijn in functie van de houtsoort en het impregnatieproduct. Verlies ook niet uit het oog dat de kleur zou kunnen veranderen met de tijd en door de weeromstandigheden.

Ideaal voor paardenweiden

Ideaal voor paddocks

Andere oplossingen

Stap 2 : Poorten

Kies hier één of meerdere poorten :


Kies een poort


Stap 3 : Terrein

Op deze screen kunt u optioneel de exacte positie en dimensionen van uw omheining defineren. Dankzij de toetsen + en - kunt u op uw exacte ligging zoomen en er aansluitend met meerdere markers plaatsen als grens van uw omheining.


0 m²
0 km²
0 acres
0 hectares
0 feet²
0 square miles
0 square nautical miles

Step 4 : Contact

Dank u. De configuratie van uw omheining is klaar. Indien gewenst kunt u ons nu uw gegevens sturen om een gedetaillerde offerte voor het leveren en de montage van uw omheining te verkrijgen.

We verwerken de gegevens die u aan ons levert, uitsluitend om uw aanvragen te beantwoorden in overeenstemming met ons privacybeleid. Privacy