De Belgische springruiter en Vicekampioen van Europa Grégory Wathelet heeft vertrouwen in DurafenceDe Belgische springruiter en Vicekampioen van Europa Grégory Wathelet heeft vertrouwen in DurafenceDe Belgische springruiter en Vicekampioen van Europa Grégory Wathelet heeft vertrouwen in DurafenceDe Belgische springruiter en Vicekampioen van Europa Grégory Wathelet heeft vertrouwen in Durafence

De Belgische springruiter en Vicekampioen van Europa Grégory Wathelet heeft vertrouwen in Durafence

Grégory Wathelet : "Ik heb vertrouwen in Durafence!" Ontdekt het exclusieve interview op video!

Wij zijn officiële partner van de Belgische springruiter Grégory Wathelet

Voor zijn nieuwe installaties in Clavier (provincie Luik) heeft Grégory Wathelet zijn omheiningen, vooral voor zijn nieuwe paddocks en de piste, door ons laten bouwen. We zijn dus officieel zijn hoofdleverancier in zaken omheiningen, dit maakt ons bedrijf natuurlijk heel trots.

Grégory Wathelet, oorspronkelijk afkomstig uit de Condroz, is beroepssporter op het hoogste niveau. Met zijn plaatsering in de top 30 van de wereld wordt hij beschouwd als een van de beste Belgische ruiters van zijn generatie en is hij een gevestigde waarde in de nationale ploeg. 2012 nam hij deel aan de Olympische Spelen in London. Hij werd Belgisch kampioen in 2013 en vicekampioen van Europa op het recente kampioenschap in Aken. Hij is eveneens gekend voor zijn voortreffelijk paardentraining. Zijn droom is het om een olympisch medaille te winnen.

Enkele dagen na de officiële inhuldiging van het domein hebben wij Grégory ontmoet om te praten over de voltooide werkzaamheden en hem te vragen waarom hij voor de DURAfence-omheiningen heeft gekozen.

Delen opWhatsAppLinkedIn