Paardenarts Florence Gorter, eigenares van Paardenkliniek De Molenweg in Maastricht.Paardenarts Florence Gorter, eigenares van Paardenkliniek De Molenweg in Maastricht.Paardenarts Florence Gorter, eigenares van Paardenkliniek De Molenweg in Maastricht.Paardenarts Florence Gorter, eigenares van Paardenkliniek De Molenweg in Maastricht.

Paardenarts Florence Gorter, eigenares van Paardenkliniek De Molenweg in Maastricht.

Een project dat focust op de gezondheid en veiligheid van de paarden.

De paardenarts koos opnieuw voor de houten DURAfence-omheiningen van Peter Müller.

De belangrijkste criteria voor dit project waren de veiligheid en gezondheid van de dieren op de paardenweide. Daarom zetten we doelgericht onze veilige combinatie van houten en elektrische omheiningen in. In tegenstelling tot bij omheiningen met prikkeldraad, houden onze houten omheiningen geen risico in op verwondingen. Bovendien kunnen de paarden dankzij het donkere, dikke houten hekwerk goed zien waar de grenzen van de wei zijn.

“Dus wij wilden graag een houten omheining, gecombineerd met schriklint tussen de weilanden, omdat het heel veilig is voor de paarden.”

In de paardenkliniek werden de paddocks en de omheining rond het hele terrein netjes gemonteerd. De klant had vooraf nagedacht over hoe de houten hekken en poorten van Peter Müller er moesten uitzien en hoe ze moesten worden geplaatst. Dat bleek erg nuttig bij de latere besprekingen. Ons team kon dan aansluitend met hen uitklaren hoe we hun wensen het best in de praktijk konden brengen, hoe de opdeling hoorde te gebeuren, en waar er poorten moesten komen. Omdat ze zo enthouiast waren over de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van hun eerste omheiningen in de vorige stal, kwamen ze voor de tweede keer aankloppen bij Peter Müller.

Delen opWhatsAppLinkedIn