Nieuwe paardenomheiningen voor het paardencentrum « Sentower Park » (België)Nieuwe paardenomheiningen voor het paardencentrum « Sentower Park » (België)Nieuwe paardenomheiningen voor het paardencentrum « Sentower Park » (België)

Nieuwe paardenomheiningen voor het paardencentrum « Sentower Park » (België)

Onze medewerkers hebben de directie van het « Sentower Park » kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze DURAFENCE-producten.

Het ruiters- en paardencentrum « Sentower Park » bevindt zich aan de Belgisch-Nederlandse grens. Het bestaat uit een grote hal met meerdere binnenpistes. Daarnaast is het buiten ook nog uitgerust met paddocks en pistes. Het « Sentower Park » doet regelmatig dienst als locatie voor nationale en internationale paardenevenementen.

In de loop van de afgelopen maanden dienden de omheiningen van vier pistes te worden vernieuwd. Onze medewerkers hebben de directie van het « Sentower Park » kunnen overtuigen van de kwaliteit van onze  DURAFENCE-producten, zodat wij die omheiningen hebben mogen fabriceren, leveren en monteren. In totaal beschikt het centrum momenteel over bijna 400 lopende meter aan nieuwe DURAFENCE-omheiningen van hoge kwaliteit.

Binnen beschikt het « Sentower Park » over een permanente tentoonstellingsruimte waarin de onderneming Peter Müller met een stand is vertegenwoordigd.

Delen opWhatsAppLinkedIn