Montage paardenomheining

Montage - Omheiningen & poorten
Montage - Omheiningen & poorten

De montage van een paardenomheining vereist know-how en professioneel materiaal. Alleen een deskundige montage garandeert een duurzaam genoegen. Ons DURAfence omheiningssysteem wordt individueel door u geconfigureerd en van onze vakarbeiders in de kortst mogelijke tijd perfect gemonteerd. Mocht u dit wensen, kunt u de omheining natuurlijk ook volledig zelf monteren.

Waarop moet u letten bij het bouwen van een paardenomheining?

  • De palen moeten diep genoeg in de grond raken (minstens voor 1/3 van hun lengte).
  • De palen en latten moeten gelijkmatig verdeeld worden en dezelfde hoogte hebben.
  • Idealiter zouden latten aan de binnenkant bevestigd moeten worden, zo dat de paarden ze niet naar buiten kunnen duwen.
  • ...

Aan welke andere eisen een paardenomheining moet voldoen kunt u op onze blog nalezen: Een paardenomheining op de juiste manier bouwen.

Montage

Professioneel materiaal voor eenvoudige montage

De houten palen moeten met een heiblok in de grond geslagen worden. De paal verschuift en perst de omliggende grond samen zo dat de paal stabiel staat. Dankzij een speciaal bovenstuk, waarmee een rotatie van de paal vermeden wordt, zijn zelfs hoekige palen geen enkel probleem. Geen duur inbetonneren nodig.

Het aanbrengen van de dwarslatten vraagt meestal veel tijd maar dankzij ons professioneel materiaal lukt dit veel sneller. Ons doel: perfect zittende dwarslatten voor hoge stabiliteit en esthetiek. Ook de paardenwei-poort wordt vakkundig geïnstalleerd om een langdurig gebruik te garanderen.

Montage paardenomheining

De klant kiest de montage-oplossing

Wij beschikken over de nodige machines en vakkundig personeel. De montage van ons DURAfence omheiningssysteem moet altijd door 2 personen uitgevoerd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Ons montageteam monteert uw omheining van A tot Z in recordtijd.
  • De klant monteert de omheining op eigen verantwoordelijkheid en met eigen gereedschap.

Wenst u meer informatie rond dit thema, een raadpleging of een vrijblijvend aanbod, aarzel niet ons te contacteren

Montage - Omheiningen & poorten
Montage - Omheiningen & poorten
Montage - Omheiningen & poorten
Montage - Omheiningen & poorten