DURAfence – Jarenlange leverancier van EquitanaDURAfence – Jarenlange leverancier van EquitanaDURAfence – Jarenlange leverancier van EquitanaDURAfence – Jarenlange leverancier van EquitanaDURAfence – Jarenlange leverancier van Equitana

DURAfence – Jarenlange leverancier van Equitana

Sinds vele jaren is DURAfence de officiële leverancier van Equitana, de wereldbeurs van paardensport.

Dit evenement wordt om de twee jaar georganiseerd in Essen (Duitsland) en trekt meer dan 180.000 bezoekers van over de hele wereld. Paardensportprofessionals en paardeneigenaars maken van deze gelegenheid gebruik om verschillende nieuwe producten te ontdekken en ideeën uit te wisselen met andere paardenliefhebbers.

Als u uzelf wenst te overtuigen van de kwaliteit van DURAfence-producten, dan bent u op Equitana op de juiste plaats. Sinds ongeveer 25 jaar levert het bedrijf de omheiningen van paardenpistes in verschillende delen van het beursterrein. Van dressuur en voltigeren tot westernrijden, bezoekers krijgen een gevarieerd aanbod aan demonstraties!

Op de DURAfence-stand kunnen de bezoekers ook een groot aanbod aan hoogwaardige koppelhekken ontdekken! Tal van paardeneigenaars en paardenfokkers hebben van deze kans gebruik gemaakt om hun omheiningsproject met onze experts te bespreken. ”Dit jaar was Equitana een compleet succes voor ons. We konden talrijke contacten leggen en interessante projecten  bespreken", zegt Kurt Faymonville, zaakvoerder van Peter Müller, de fabrikant van de DURAfence-hekken.

In onze aftermovie en onze fotoreportage hebben we een aantal indrukken van de beurs samengevat. Bekijk ze snel!

Delen opWhatsAppLinkedIn