Configurateur

Met deze configurator kunt u uw omheiningsproject in enkele eenvoudige stappen definieren. Nadat u alle technische kenmerken van uw omheining heeft ingegeven, heeft u de moglijkheid, een vrijblivende offerte bij ons aan te vragen.

Indien de configurator niet alle opties biedt, of indien u graag een persoonlijke berading zou hebben, kunt u natuurlijk altijd direct contact met ons opnemen.

 Configureer uw omheining nu online

Stap 1 : Design

Geef hier de algemene uitzicht van de omheining aan


1. Hoogte van de omheining
2. Aantal dwarsbalken
3. Paaltype4. Type dwaarsbalken
5. Impregnatie van de palen

Milieuvriendelijke zoutimpregnatie in 3 kleuren*

Naast het klassieke olijfgroene uiterlijk van de impregnatie met zout biedt het DURAfence-programma een esthetisch aantrekkelijkere variant met bruine of zwarte zoutkleuring aan:

*Let op: de weergegeven kleuren zijn niet noodzakelijkerwijs representatief voor ons kleurengamma. Het is beter om te vertrouwen op betrouwbare houten monsters, aangezien de kleuren kunnen variëren afhankelijk van het houtsoort en het impregnatiemiddel. Houd er ook rekening mee dat de kleur in de loop van de tijd en afhankelijk van weersomstandigheden kan veranderen.

Stap 2 : Poorten

Kies hier één of meerdere poorten :


Kies een poort
Stap 3 : Terrein

Op deze screen kunt u optioneel de exacte positie en dimensionen van uw omheining defineren. Dankzij de toetsen + en - kunt u op uw exacte ligging zoomen en er aansluitend met meerdere markers plaatsen als grens van uw omheining.


0 m²
0 km²
0 acres
0 hectares
0 feet²
0 square miles
0 square nautical miles

Step 4 : Contact

Dank u. De configuratie van uw omheining is klaar. Indien gewenst kunt u ons nu uw gegevens sturen om een gedetaillerde offerte voor het leveren en de montage van uw omheining te verkrijgen.

We respecteren uw privacy en verwerken uw gegevens uitsluitend om uw aanvraag te bewerken. Door te verzenden accepteert u onze Privacybeleid