Jeanine Reul van Les Ecuries du Bouquaimoulin over de voordelen van DURAfenceJeanine Reul van Les Ecuries du Bouquaimoulin over de voordelen van DURAfenceJeanine Reul van Les Ecuries du Bouquaimoulin over de voordelen van DURAfenceJeanine Reul van Les Ecuries du Bouquaimoulin over de voordelen van DURAfenceJeanine Reul van Les Ecuries du Bouquaimoulin over de voordelen van DURAfence

Jeanine Reul van Les Ecuries du Bouquaimoulin over de voordelen van DURAfence

Bijzondere uitdagingen voor een bijzondere hengstenhouderij: wij hebben de geschikte oplossing!

De klant is erg tevreden over de samenwerking met Peter Müller, niet enkel over het uitzicht en de kwaliteit, maar ook over het advies.

Voor dit project waren er een aantal volledig gepersonaliseerde elementen nodig in de configuratie van de omheiningen. Les Ecuries du Bouquaimoulin is namelijk gespecialiseerd in het houden van hengsten van het Pura Raza Española en het lusitano-ras. Die hengsten hebben sterke karakters, en daarom is het moeilijk en gevaarlijk voor de dieren om ze samen op een wei te zetten.

Om toch nog sociaal contact te hebben tussen de hengsten en dat ook te versterken, hebben we aan de klant paddocks voorgesteld met een tussenafstand van 2 meter. Die hebben we ook vervaardigd. Zo kunnen de dieren mekaar zien, maar lopen ze mekaar niet voor de voeten. Zo maken we het risico op verwondingen zo klein mogelijk.

„Het is niet de eerste en zeker niet de laatste opdracht die Peter Müller voor ons heeft uitgevoerd.“

In de video ziet u hoe de veiligheid voor de dieren en de medewerkers wordt verzekerd.

Delen opWhatsAppLinkedIn