Een team van professionele monteurs staat tot uw dienstEen team van professionele monteurs staat tot uw dienstEen team van professionele monteurs staat tot uw dienstEen team van professionele monteurs staat tot uw dienstEen team van professionele monteurs staat tot uw dienst

Een team van professionele monteurs staat tot uw dienst

Om aan onze klanten de best mogelijke service te kunnen aanbieden, beschikken wij over ons eigen montageteam.

Om aan onze klanten de best mogelijke service te kunnen aanbieden, beschikken wij over ons eigen montageteam. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen zij het hoofd bieden aan alle uitdagingen. Dankzij het laatste nieuwe gereedschap en machines evenals een uitstekende voorbereiding kunnen zij tot 200 meter omheining per dag plaatsen.

Kurt Faymonville, Bedrijfsleider en verantwoordelijke van Durafence beantwoordt de belangrijkste vragen.

Kurt, op welke elementen let u in het bijzonder bij de voorbereiding van een werf?

Ten eerste wil ik beklemtonen dat wij bij elke klant ter plaatse gaan, zelfs vooraleer het contract wordt ondertekend. Zo kunnen wij ons een idee vormen van het terrein waarop de omheining moet worden geplaatst: is het hellend? Is het toegankelijk voor onze machines? Zijn de wegen smal? Is de ondergrond nat of droog, hard of los? Enerzijds laat dat ons toe de klanten zo goed mogelijk te adviseren over het type omheining en poort dat zij moeten kiezen. Anderzijds kunnen wij zo eventuele problemen voorzien die tijdens de montage zouden kunnen ontstaan, en zo enorm veel tijd winnen. Die voorbereiding is volgens ons onontbeerlijk.

Hoe is een kwaliteitsvolle montage te herkennen?

De omheining moet de natuurlijke vorm van het terrein aannemen. Het moet harmonieus in het landschap passen. Op dat gebied beschikken onze medewerkers over meer dan 35 jaar ervaring. Zij beschikken dus over een geoefend oog en een ongeëvenaard meesterschap. Alle palen zijn perfect uitgelijnd en tot op dezelfde diepte geheid. Zij worden bovendien op regelmatige afstanden geplaatst, net zoals een reling.

Aan de poort besteden wij ook bijzondere aandacht. De palen ervan worden altijd gebetonneerd. Vervolgens moet de poort worden afgesteld, zodat de perfecte werking ervan kan worden gewaarborgd.

Beschikken uw medewerkers over speciaal gereedschap?

Inderdaad, zij beschikken over professioneel materiaal dat onontbeerlijk is om de mate van precisie die wij aan onze klanten beloven, te bereiken. Die machines laten onze arbeiders toe palen in alle soorten ondergrond, zelfs zeer harde, te heien. Dankzij de dubbele wielen kunnen die machines op natte ondergrond werken zonder die te veel te beschadigen.

Vormt de montage een stap die vaak wordt onderschat?

Ik denk het wel, ja. Onafhankelijk van de ervaring kan iedereen een omheining plaatsen, maar je moet over een bepaalde knowhow en veel expertise beschikken om een resultaat te bereiken dat beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten. De kwaliteit van de uitrusting is ook van het allergrootste belang. Het is al eens gebeurd dat wij omheiningen moesten demonteren die de klanten zelf hadden proberen te monteren, maar waarvan de afwerkingsgraad te wensen overliet…

Delen opWhatsAppLinkedIn